Read De vernedering by Philip Roth Free Online


Ebook De vernedering by Philip Roth read! Book Title: De vernedering
The author of the book: Philip Roth
Language: English
ISBN: 9023441524
ISBN 13: 9789023441526
Format files: PDF
The size of the: 849 KB
Edition: De Bezige Bij
Date of issue: 2009

Read full description of the books De vernedering:

Alles is afgelopen voor de hoofdpersoon van Philip Roths onthutsende nieuwe boek. Simon Axler, in de zestig en een van de belangrijkste Amerikaanse toneelacteurs van zijn generatie, is opeens zijn magie, zijn talent en zijn onbevangenheid kwijt. Falstaff, Peer Gynt. Om Vanja - al zijn grote rollen smelten weg tot de lucht, tot ijle lucht. Op het podium is hij het spoor bijster, en dat is hem aan te zien. Hij is zijn vertrouwen in zijn techniek kwijtgeraakt, hij denkt dat iedereen hem uitlacht, hij is niet meer in staat iemand anders te spelen. Er is iets fundamenteels weg. Zijn vrouw heeft hem verlaten, zijn publiek heeft hem in de steek gelaten, zijn agent kan hem niet tot een comeback bewegen.
Dit navrante verslag van een onverklaarbaar, angstaanjagend identiteitsverlies wordt stormachtig doorbroken door een tweede verhaallijn over ongewone erotische begeerte, vertroosting voor het ontheemde leven. Het blijkt een zo hachelijk en zo bizarre troost dat dit niet tot verlichting en vervulling maar tot een nog zwarter, en nog schokkender einde voert.
Tijdens deze lange reis naar de nacht, door Roth verteld met zijn onnavolgbare mengeling van gedrevenheid, virtuositeit en ernst, worden al onze illusies van zekerheid, alles warmee we ons leven optuigen - talent, liefde, seks, hoop, vitaliteit, reputatie - ons afgenomen.

Read Ebooks by Philip RothRead information about the author

Ebook De vernedering read Online! Philip Milton Roth is an American novelist. He gained early literary fame with the 1959 collection Goodbye, Columbus (winner of 1960's National Book Award), cemented it with his 1969 bestseller Portnoy's Complaint, and has continued to write critically-acclaimed works, many of which feature his fictional alter ego, Nathan Zuckerman. The Zuckerman novels began with The Ghost Writer in 1979, and include American Pastoral (1997) (winner of the Pulitzer Prize). In May 2011, he won the Man Booker International Prize for lifetime achievement in fiction.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to De vernedering
Read EBOOK De vernedering by Philip Roth Online free

Download De vernedering PDF: de-vernedering.pdf De vernedering PDF