Read Дверите на скръбния дом by Steven Erikson Free Online


Ebook Дверите на скръбния дом by Steven Erikson read! Book Title: Дверите на скръбния дом
The author of the book: Steven Erikson
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 18.40 MB
Edition: Бард
Date of issue: 2004

Read full description of the books Дверите на скръбния дом:

Изтощена от събитията в Даруджистан, империята Малазан се люшка на ръба на анархията. В обширния доминион на Седемте града, в Свещената пустиня Рараку, пророчицата Ша’ик събира около себе си огромна армия в подготовка за отдавна предреченото въстание, наречено Вихъра. Безпрецедентно по своите мащаби и жестокост, то ще въвлече целия субконтинент в един от най-кървавите конфликти, избухвал някога в Империята. Ураганът на фанатизма и жаждата за кръв ще променят съдби и ще породят легенди…

В мините на Отатарал Фелисин, най-малката дъщеря на низвергнатия благороднически род Паран, мечтае за възмездие над сестра си, която я е осъдила на доживотна каторга. Бягството я отвежда на континента и в Рараку, където душата й ще се прероди и бъдещето й ще придобие яснота. Обявените вече за изменници Подпалвачи на мостове Фидлър и професионалният убиец Калам са решени да изпълнят клетвата си да върнат обсебената преди от божество Апсалар в отечеството й и да убият императрица Ласийн, но буреносните събития ще въвлекат и тях. Междувременно Колтейн, новият пълководец на седма малазанска армия повежда разбитите си, изтощени от войната легиони в последно дръзко сражение, за да спаси живота на тридесет хиляди бежанци и по този начин — да си осигури бляскаво място в историята на Империята.

Read Ebooks by Steven EriksonRead information about the author

Ebook Дверите на скръбния дом read Online! Steven Erikson is the pseudonym of Steve Rune Lundin, a Canadian novelist, who was educated and trained as both an archaeologist and anthropologist. His best-known work is the series, the Malazan Book of the Fallen.

http://us.macmillan.com/author/steven...


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Дверите на скръбния дом
Read EBOOK Дверите на скръбния дом by Steven Erikson Online free

Download Дверите на скръбния дом PDF: dverite-na-skrbniya-dom.pdf Дверите на скръбния дом PDF