Read Ова завршува со нас by Colleen Hoover Free Online


Ebook Ова завршува со нас by Colleen Hoover read! Book Title: Ова завршува со нас
The author of the book: Colleen Hoover
Language: English
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 781 KB
Edition: Сакам Книги
Date of issue: 2016

Read full description of the books Ова завршува со нас:

Понекогаш, оние што најмногу ги сакаме се тие што најмногу нѐ повредуваат.

Лили Блум немала лесно детство, но тоа не ја спречило напорно да работи за да го има животот што си го замислила. По дипломирањето, се сели во Бостон и основа сопствен бизнис. Потоа, кога почнуваат да летаат искри меѓу неа и еден опасно згоден неврохирург по име Рајл Кинкејд, сè во нејзиниот живот одеднаш изгледа премногу добро за да биде реално.

Рајл е амбициозен, тврдоглав, па можеби дури и малку арогантен. Но тој исто така е и чувствителен, генијален и Лили му е слаба точка. Да не правиме муабет како изгледа во докторска униформа. Благодарение на сè ова, Лили не може да го извади од глава. Но неговата аверзија кон врски е вознемирувачка. Дури и кога Лили станува исклучок од ова негово правило, не може да не ја копка што го направило таков.

Кога дилемите за нивната врска почнуваат да ја збудалуваат, како капак на сè се појавува Атлас Кориган - нејзината прва љубов и врска со минатото што го има оставено зад себе. Нејзината сродна душа и спасител. Нејзината закана за сè што има изградено со Рајл.

Незаборавна, трогателна приказна за љубов што доаѓа со своја цена.

Read Ebooks by Colleen HooverRead information about the author

Ebook Ова завршува со нас read Online! I write because I need to.
I review because I want to.
I pay taxes because I have to.

If you want to follow me, my username is @colleenhoover pretty much everywhere except my email, which is colleenhooverbooks@gmail.com

Founder of www.thebookwormbox.com
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Ова завршува со нас
Read EBOOK Ова завршува со нас by Colleen Hoover Online free

Download Ова завршува со нас PDF: ova-zavrshuva-so-nas.pdf Ова завршува со нас PDF